Over SuperStropdas

Hartelijk welkom bij SuperStropdas.nl. De webshop voor stropdassen en vlinderdassen in alle kleuren van de regenboog.

SuperStropdas bewijst dat een stropdas niet duur hoeft te zijn. Je betaalt bij SuperStropdas daarom maximaal € 9,95 per stropdas, punt uit. Wij staan overigens niet alleen voor goedkope stropdassen, maar ook voor:

Gratis verzending

Zoals de meeste mensen houden wij van SuperStropdas ook niet van onverwachte extra kosten. Wij vinden het dan ook logisch dat wij alle bestellingen gratis verzenden. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse bestellingen, maar ook voor de Belgische.
Dus als je een stropdas op onze website ziet staan voor € 9,95, dan betaal je daar ook hooguit € 9,95 voor.

Snelle levertijd

Naast gratis verzending, vinden wij het ook belangrijk dat je je stropdas zo snel mogelijk in huis hebt. Aangezien wij zelf alle dassen op voorraad hebben, worden alle bestellingen dan ook zo snel mogelijk verstuurd. Wij verzamelen daarom elke werkdag in de ochtend de bestellingen van de voorgaande dag en versturen deze vervolgens met PostNL (meestal via briefpost).

Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling maandagochtend verzonden en heb je deze dinsdag in de bus. Zodoende heb je in principe altijd binnen 3 werkdagen je bestelling in de brievenbus.

Omdat we afhankelijk zijn van PostNL, komt het soms helaas weleens voor dat bestellingen pas na 3 dagen of langer arriveren. Zeker rondom feestdagen en eind december blijkt de bezorgtijd nog wel eens langer dan verwacht. Bestel je stropdassen en vlinderdassen dus op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Betrouwbaar winkelen

Om de gegevens van onze klanten te beschermen maken wij op onze website gebruik van HTTPS. Daarnaast gebruiken wij persoonlijke gegevens, zoals je e-mailadres en adresgegevens alleen voor eigen gebruik (een e-mailadres gebruiken wij bijvoorbeeld voor de bestellingsbevestiging en adresgegevens zijn wel handig voor het versturen van je stropdassen). Wij zullen deze gegevens dan ook nooit doorverkopen of verstrekken aan een andere partij. Je telefoonnummer is niet verplicht, omdat we over het algemeen per email communiceren.

Betalen doe je veilig via iDEAL, of één van de andere betaalmogelijkheden.

Optimale service

Naast betrouwbaarheid, staan wij ook voor een optimale service. Wij houden namelijk van blije klanten, omdat we er van overtuigd zijn dat je klanten net zo dient te behandelen als wij zelf behandeld zouden willen worden. Daarnaast zorgen blije klanten voor gratis promotie, waar iedere webshopeigenaar weer blij van wordt.

Mocht er bij de bestelling van je stropdas iets misgaan (wij zijn ook maar mensen), neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan zorgen dat de fout zo goed en snel mogelijk hersteld wordt.

Je kunt daarnaast ook een recensie (zowel positief als negatief) achterlaten op Google. Dankzij deze transparante recensies kun je zien hoe anderen denken over SuperStropdas.nl. Zo weet je zeker dat je bij ons de beste service krijgt.

14 dagen bedenktijd

Zodra je je stropdas hebt ontvangen heb je 14 dagen bedenktijd. Mocht de stropdas toch niet naar smaak zijn, dan kun je deze retourneren en krijg je je geld gewoon weer terug. Je dient hiervoor zelf enkel de retourkosten te betalen. Maak aub gebruik van ons retourformulier om je annulering aan te melden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Zodra wij deze retour hebben ontvangen, wordt het orderbedrag gecrediteerd. Het terugstorten gebeurt automatisch en vindt normaliter in het midden en aan het einde van de maand plaats.

Heel simpel: Niet tevreden = Geld terug.

Mocht je verdere vragen/opmerkingen hebben, neem dan contact op via ons contactformulier.

Wij wensen je veel winkelplezier!
SuperStropdas.nl

Geef een reactie