Over SuperStropdas

Hartelijk welkom bij SuperStropdas.nl. De webshop voor stropdassen in alle kleuren van de regenboog.

SuperStropdas bewijst dat een stropdas niet duur hoeft te zijn. Je betaalt bij SuperStropdas daarom maximaal € 9,95 per stropdas, punt uit. Wij staan overigens niet alleen voor goedkope stropdassen, maar ook voor:

Gratis verzending

Zoals de meeste mensen houden wij van SuperStropdas ook niet van onverwachte extra kosten. Wij vinden het dan ook logisch dat wij alle bestellingen gratis verzenden. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse bestellingen, maar ook voor de Belgische.
Dus als je een stropdas op onze website ziet staan voor € 9,95, dan betaal je daar ook hooguit € 9,95 voor.

Snelle levertijd

Naast gratis verzending, vinden wij het ook belangrijk dat je je stropdas zo snel mogelijk in huis hebt. Aangezien wij zelf alle stropdassen op voorraad hebben, worden alle bestellingen dan ook zo snel mogelijk verstuurd. Concreet betekent dit dat als jouw bestelling op een willekeurige werkdag plaatsvindt voor 17u, de das nog dezelfde dag wordt verzonden. Mocht je na 17u bestellen, dan wordt je bestelling de volgende dag verzonden.

Bestel je op een zaterdag, dan wordt je bestelling indien mogelijk nog dezelfde dag verzonden en anders op maandag. Bestellingen die wij op zondag ontvangen worden ook op maandag gepost. PostNL doet er na ontvangst meestal 1, soms 2-3 werkdagen over om je pakket te bezorgen. Zeker rondom feestdagen en eind december blijkt de bezorgtijd nog wel eens langer dan verwacht. Bestel je stropdassen dus op tijd! De precieze bezorgtijd kunnen wij helaas niet garanderen.
Maar je ontvangt je bestelling in 99% van de gevallen gewoon binnen 3 werkdagen.

Betrouwbaar winkelen

Om de gegevens van onze klanten te beschermen maken wij voor de bestelomgeving gebruik van HTTPS. Daarnaast gebruiken wij persoonlijke gegevens, zoals je e-mailadres en adresgegevens alleen voor eigen gebruik (een e-mailadres gebruiken wij bijvoorbeeld voor de bestellingsbevestiging en adresgegevens zijn wel handig voor het versturen van je stropdassen). Wij zullen deze gegevens dan ook nooit doorverkopen of verstrekken aan een andere partij.

Betalen doe je veilig via iDEAL, of via bankoverschrijving. En om de betrouwbaarheid van onze webshop te benadrukken maken wij tevens gebruik van het Webwinkelkeurmerk.
Dit garandeert dat onze webshop voldoet aan strenge eisen om de shopervaring zo betrouwbaar mogelijk te maken.

Optimale service

Naast betrouwbaarheid, staan wij ook voor een optimale service. Wij houden namelijk van blije klanten, omdat we er van overtuigd zijn dat je klanten net zo dient te behandelen als wij zelf behandeld zouden willen worden. Daarnaast zorgen blije klanten voor gratis promotie, waar iedere webshopeigenaar weer blij van wordt.

Mocht er bij de bestelling van je stropdas iets misgaan (wij zijn ook maar mensen), neem dan even contact met ons op (per email of telefoon). Wij zullen dan zorgen dat de fout zo goed en snel mogelijk hersteld wordt. Mochten we het toch niet eens worden (onwaarschijnlijk), dan kan Stichting Webwinkelkeur bemiddelen en zal een bindende uitspraak doen.

Je kunt daarnaast ook een recensie (zowel positief als negatief) achterlaten op Webwinkelkeur.nl. Dankzij deze transparante recensies kun je zien hoe anderen denken over SuperStropdas.nl.
Zo weet je zeker dat je bij ons de beste service krijgt.

14 dagen bedenktijd

Zodra je je stropdas hebt ontvangen heb je (wettelijk verplicht) 14 dagen bedenktijd. Mocht de stropdas toch niet naar smaak zijn, dan kun je deze terugsturen en krijg je je geld gewoon weer terug. Je dient hiervoor zelf enkel de retourkosten te betalen. Mail in dat geval even naar  en vermeld bestellingsnummer, welke das(sen) je wilt retourneren en optioneel ook de reden waarom. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Zodra wij deze retour hebben ontvangen, wordt het orderbedrag gecrediteerd. Het terugstorten gebeurt automatisch en vindt normaliter in het midden en aan het einde van de maand plaats.

Heel simpel: Niet tevreden = Geld terug.

 

Mocht je verdere vragen/opmerkingen hebben, dan horen we dat graag via , of via ons contactformulier.

Wij wensen je veel winkelplezier!
SuperStropdas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *